OSS

Velkommen til vår nettbutikk. Her finner du produktinformasjon og vanlige spørsmål

CableSmile kabelbeskytter er relativt fleksibel og kan i de fleste tilfeller brukes med et deksel. Hvis dekselet er veldig stort / bredt, anbefales det ikke at du bruker dekselet med CableSmile-produkter.

 

iPhone, iPad, MAC Lightning-kaapeleineen

For disse kablene kan CableSmile installeres som følger:

USB-C og Micro-USB for Samsung, LG, HTC, Huawei og andre Android-enheter.

Micro-USB og USB-C brukes på alle Android-enheter samt iPad Air 2020 og iPad Pro. På disse kablene sitter CableSmile-kabelbeskytteren bak kontakten, hvor den fortsatt gir effektiv beskyttelse.

 

 

<– Klikk her for å gå tilbake til produktutvalget

Størrelsen på figurene er den samme med veldig små avvik. Det kan ævre små forskjeller i lengde på grunn av avvik under produksjonen – 2 x 2 x 4 cm

Noenganger blir vi spurt om du automatsk abonnerer på et abonnement der produktene regelmessig sendes. Svaret er nei. Alle kjøp på CableSmile.no foregår som en normal handel der du kjøper produktet og vi sender varen. Vi jobber ikke med en abonnementsmodell, så det er ingenting du trenger å kansellere når du handler hos oss.

Alle våre produkter sendes fra vårt sentrallager i Danmark. Leveringstiden er 2 – 6 virkedager. Vi avregner toll og moms. Du betaler ikke ekstra ved mottak av pakken 😊

Du skal ha mottat en ordrebekreftelse ved bestilling av ditt CableSmile-produkt. Sjekk din innboks (husk å sjekke uønsket post / spam) eller kontakt CableSmile på e-post info@cablesmile.no

Ja! Vi tilbyr gratis frakt på alle bestillinger over 249 kroner – dette tilsvarer 5 kabelbeskyttere.

 
Har du ikke fått svar på spørsmålet ditt? Ikke nøl med å ta kontakt via e-post eller Facebook messenger.
 
Gå tilbake til produktsiden

Om CableSmile

Velkommen til vår nettbutikk. CableSmile er et dansk merke som opererer i Finland, Danmark og Sverige. Vår misjon er å designe og distribuere morsomme og funksjonelle produkter og tilbehør til mobiltelefoner. Våre populære kabelbeskyttere har brakt glede til nordiske hjem siden 2020.

Vi lover:


✅ Rask levering med Post Nord
✅ 14 dagers full returrett – vi betaler for returporto.
✅ Svar på e-post innen 12 timer!

 

⭐⭐⭐⭐⭐Trustpilot 4.1 / 5
Vi gjør vårt beste for å yte god kundeservice. På Trustpilots nettside har vi gode anmeldelser fra kunder over hele Norden. Se dem alle her CableSmile Trustpilot

 

 
cablesmile-produkter-gif

HVA SIER VÅRE KUNDER?

God oppfinnelse!

CableSmile-dyr er så gøy! Alle vennene våre ler når de ser ladekablene våre, og jeg kjøpte en til meg og min kone. Vi har ofte ødelagt ladekablene våre, men ikke lenger etter å ha fått en av disse til kabelen.

Arvid

5/5

Jeg visste ikke at jeg trengte dette produktet. Men nå vil jeg ikke være uten hunden min, pandaen min eller flodhest! God idé og god service fra CableSmile ?

Anne

Morsom

CableSmile-produktene er veldig søte og morsomme. Hele familien min fikk en. Og som en ekstra bonus kan vi nå alle se hvem kabelen tilhører!

Christine